Alt om boldspil i Danmark

Juventus F.C.- trivia, fakta, historie og meget mere
2, nov 2022
Juventus F.C.- trivia, fakta, historie og meget mere

Juventus FC er en af de mest succesrige klubber i Italien og Europa. De har vundet 27 ligatitler, 12 nationale cupper og ni champions leagues.

Klubben blev grundlagt den 1. november 1897 i Torino af en gruppe unge italienere, der ønskede at etablere et hold, der kunne konkurrere med de bedste hold i Italien. Navnet Juventus kommer fra det latinske ord "juvenes", som betyder ungdom.

Juventus investerer løbende i nye talenter og har et fremragende scouting-netværk, der kan spotte unge talenter, før de bliver signet af rivaliserende klubber som AC Milan eller Inter Milan

Hvad er stadionnavnet på Juventus FC?

Juventus FC er en italiensk professionel fodboldklub baseret i Torino, Piemonte.

Stadionnavnet på Juventus FC er Stadio delle Alpi.

Hvem er de nuværende spillere i Juventus?

Følgende er en liste over spillere i øjeblikket på Juventus' liste.

Følgende er en liste over spillere i øjeblikket på Juventus' liste:

– Gianluigi Buffon

– Giorgio Chiellini

– Leonardo Bonucci

– Andrea Barzagli

– Alex Sandro

– Stephan Lichtsteiner

– Patrice Evra

– Giorgio Chiellini

– Daniele Rugani

Hvem var den første præsident for Juventus FC?

Juventus Football Club er en italiensk professionel fodboldklub med base i Torino, Piemonte. Klubben har vundet i alt 30 hjemlige trofæer, herunder seks ligatitler, otte Coppa Italia-titler og fem Supercoppa Italiana-titler.

Den første præsident for Juventus Football Club var Alfredo Dick.

Hvornår og hvor blev holdet grundlagt?

Juventus Football Club blev grundlagt i 1897 af en gruppe unge italienske mænd. Klubben er en af de mest succesrige fodboldklubber i Italien og Europa efter at have vundet syv nationale titler, seks nationale pokaler og to europæiske pokaler.

Hvad er stadionkapaciteten?

Stadionkapaciteten er det samlede antal personer, der kan besætte et stadion på én gang.

Juventus FC fodboldhold spiller på Juventus Stadium, som har en kapacitet på 41.507 pladser.

Hvilket land er Juventus FC baseret i?

Juventus FC har base i Torino, Italien og blev grundlagt i 1897 af en gruppe elever på Massimo D'Azeglio Lyceum-skolen i Torino.

Klubben har vundet flere officielle internationale titler end noget andet italiensk hold med 22 internationale titler (inklusive UEFA Champions League, som den har vundet seks gange). Juventus er en af de mest succesrige klubber i verden og er rangeret blandt Europas mest prestigefyldte klubber af UEFA.

Hvem er anfører for Juventus FC?

Anfører for Juventus FC er Gianluigi Buffon.

Anfører for Juventus FC er Gianluigi Buffon.

Hvem er den nuværende præsident for Juventus FC?

Juventus FC er en italiensk fodboldklub med base i Torino, Piemonte. Klubben har vundet det italienske ligamesterskab 27 gange, inklusive 6 på hinanden følgende titler fra 1933 til 1939 og 18 ud af de sidste 25 mesterskaber siden etableringen i 1929.

Præsidenten for Juventus FC er Andrea Agnelli. Han blev valgt til formand i 2010 efter at have efterfulgt sin far Umberto Agnelli, som havde været formand i 33 år før ham.

Hvad er holdets historie?

Juventus FC er en professionel fodboldklub baseret i Torino, Italien. Holdet blev grundlagt i 1897 af en gruppe elever fra Massimo D'Azeglio Lyceum-skolen.

Juventus har vundet flere italienske ligatitler end noget andet hold, og deres rekord med otte på hinanden følgende italienske titler gør dem til den mest succesrige klub i italiensk fodbolds historie.

Klubben er også en af de mest værdifulde i verden og havde en omsætning på €600 millioner pr. 31. august 2017 med en årlig omsætning på €300 millioner.

Hvad er kaldenavnene på spillere på holdet?

Kælenavnene på spillerne på holdet er:

– Kaptajn

– Vicekaptajn

– Målmand

– Forsvarere

– Midtbanespillere

– Angribere

Hvad er klubbens motto?

Klubbens motto er "Nunquam Ante", som kan oversættes til "Aldrig for sent".

Hvornår spillede Juventus FC deres første kamp?

Der er ingen dato for, hvornår Juventus FC spillede deres første kamp, men de har eksisteret siden 1897 og er et af de mest succesrige hold i Italien.

Juventus FC blev grundlagt i 1897, men der er ingen dato for, hvornår de spillede deres første kamp. De er et af de mest succesrige hold i Italien og har vundet 10 ligatitler, 12 nationale cupper, 5 italienske Super Cups og 2 UEFA Champions Leagues siden deres grundår.

Hvad er kaldenavnene på Juventus FC?

Juventus er den mest succesrige fodboldklub i Italien. Holdet har vundet en rekord på 12 italienske ligatitler, 9 italienske pokaler og 2 UEFA Champions League-titler.

Juventus FC er en italiensk professionel fodboldklub baseret i Torino, Piemonte, der konkurrerer i Serie A.

Juventus Football Club blev grundlagt den 1. november 1897 af elever fra Massimo D'Azeglio Lyceum-skolen i Torino, men blev officielt anerkendt som en klub i 1898.

Klubben har vundet en rekord på 12 italienske ligatitler, 9 italienske pokaler og 2 UEFA Champions League-titler.

Hvor mange titler har holdet vundet indtil videre?

Juventus FC fodboldhold har vundet i alt 12 titler indtil videre. Holdet er i øjeblikket i gang med at vinde sin 13. titel, Champions League-titlen, i 2019.

Det første mesterskab, som Juventus vandt, var i 1897 med en sejr over Milan i finalen i det italienske fodboldmesterskab. Klubben vandt fem på hinanden følgende titler fra 1931-1935 og derefter yderligere tre på hinanden følgende titler fra 1941-1943. Klubben vandt også fire på hinanden følgende Serie A-titler fra 1977-1980 og derefter yderligere to på hinanden følgende Serie A-titler fra 1991-1993. I 1996 vandt Juventus sin første Europa Cup/UEFA Champions League-titel ved at besejre Ajax på straffe efter uafgjort 1-1 i den sidste kamp.

CVR DK-37407739