Alt om boldspil i Danmark

VM Verdensmesterskabet i Fodbold- trivia, fakta, historie og meget mere
11, nov 2022
Hvordan bliver man bedre til at spille fodbold?

At spille fodbold er meget sjovt, men det er ikke altid nemt at blive bedre til det. Der er et par måder, hvorpå du kan forbedre dine færdigheder og blive en bedre spiller.

Det er vigtigt, at du øver dig ofte. Du bør spille fodbold mindst tre gange om ugen, eller lave en form for fysisk aktivitet, der ligner fodbold cirka tre gange om ugen.

Der er også masser af nyttige tips og tricks, som du kan bruge til at forbedre dit spil. Nogle mennesker kan lide at se professionelle fodboldspillere og forsøge at efterligne deres bevægelser, når de selv spiller. Andre mennesker foretrækker måske at øve øvelser, der vil hjælpe dem med specifikke færdigheder som dribling eller skydning.

Der er også masser af forskellige ting, du kan gøre på banen, som at bruge kegler til at øve forskellige typer skud eller bruge minimål til dribleøvelser. Jo mere kreativ du bliver med det, du laver på banen, jo sjovere bliver det!

Hvad er nogle af de mest populære spil for børn at spille, som forbedrer deres evner til at spille fodbold?

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i verden. Det er også et af de mest populære spil for børn at spille, som forbedrer deres fodboldfærdigheder.

Nogle af de mest populære spil for børn at spille inkluderer fodboldjonglering, dribleøvelser og pasningsøvelser. Disse spil hjælper spillere med at blive bedre til at drible, aflevere og skyde med en fodbold.

Hvad er de forskellige niveauer af fodbold?

Der er mange forskellige niveauer af fodbold. For eksempel er der over 250 millioner mennesker, der spiller spillet i verden. Det er en populær sport for både børn og voksne.

Fodboldniveauerne kan kategoriseres i tre typer: amatør, semiprofessionel og professionel. Amatør er et niveau, hvor spillere spiller for sjov og ikke bliver betalt for at spille. Semiprofessionelt er et niveau, hvor spillere får betalt, men ikke nok til at leve af det. Professionelt er et niveau, hvor spillere bliver betalt nok til at leve af det, og de har mere tid til at træne, end amatør- eller semiprofessionelle spillere gør.

Hvad er nogle af de vigtigste færdigheder, man skal have for at være en god fodboldspiller?

Fodbold er en tempofyldt, højintensiv sport, der kræver mange færdigheder og viden. En god fodboldspiller skal have en række forskellige færdigheder, herunder hurtighed, udholdenhed, smidighed og koordination.

Hvordan ved du, om du er god til at spille fodbold?

Kender du svaret på dette spørgsmål?

Svaret er, at der ikke er nogen definitiv måde at vide, om du er god til at spille fodbold. Der er mange faktorer, der kan få en person til at virke som om de er gode til fodbold, men det betyder ikke, at de faktisk er det. Du kan være god til fodbold på grund af dine evner, eller på grund af dit holds færdigheder eller på grund af trænerens færdigheder.

Der er en masse information derude om, hvordan man bliver bedre til at spille fodbold, og hvad nogle mennesker tror vil gøre dem til bedre spillere. Men alle har forskellige meninger om, hvad der vil gøre dem til en bedre spiller, så det er svært at finde noget, som alle er enige om.

Hvordan forbedrer du dine evner til at spille fodbold?

Denne artikel vil give dig nogle tips til, hvordan du forbedrer dine fodboldfærdigheder.

1) Øv – Det er vigtigt at øve sig hver dag. Du bør prøve at træne mindst to timer om dagen og lave øvelser med holdkammerater.

2) Se og analyser professionelle spillere – Se spil af professionelle fodboldspillere og analyser, hvordan de spiller spillet.

3) Øv med en ven – At lege med en ven er sjovere end at øve alene, så det kan hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder hurtigere.

4) Kom i form – At være i god form vil hjælpe dig med at spille bedre, fordi det vil gøre det lettere for dig at løbe, hoppe og sparke bolden uden at blive træt for hurtigt.

Champions League Fodbold- trivia, fakta, historie og meget mere
9, nov 2022
Champions League Fodbold- trivia, fakta, historie og meget mere

European Champions League er den mest prestigefyldte fodboldturnering i verden. Det spilles mellem de bedste fodboldklubber i Europa for at bestemme den bedste fodboldklub i Europa.

Det første hold nogensinde til at vinde denne turnering var Real Madrid, som vandt den tre gange i træk fra 1956 til 1960.

Hvad er formatet for sæsonen 2022/2022?

Formatet for sæsonen 2022/2022 er endnu ikke bekræftet, men det bliver sandsynligvis det samme som i år.

Hvis du leder efter information om formatet for sæsonen 2022/2022, så finder du det på Wikipedia.

Hvilket land har vundet flest Champions League-titler?

Det land med flest Champions League-titler er Spanien. De har vundet i alt 19 titler, efterfulgt af Italien med 18 og England med 15.

Spanien har vundet flest Champions League-titler med i alt 19. Italien er nummer to på listen efter at have vundet 18 titler, mens England har vundet 15.

Hvem har rekorden for flest scorede mål i en enkelt sæson af Champions League-kampe?

Spilleren med flest mål scoret i en enkelt sæson af Champions League-kampe er Cristiano Ronaldo.

Ronaldo scorede i alt 17 mål i sæsonen 2018-2019.

Hvem er topholdene i indeværende sæson?

Champions League er den mest prestigefyldte klubfodboldturnering i verden.

De bedste hold i denne sæson er Barcelona, Liverpool og Tottenham Hotspur. De bedste spillere i denne sæson er Lionel Messi, Mohamed Salah og Harry Kane.

Hvor mange point får du for en sejr i Champions League?

Champions League er en prestigefyldt fodboldturnering, der finder sted hvert år. Den byder på de bedste hold fra hele Europa og verden.

Pointsystemet i Champions League er ganske enkelt. Vinderen af et spil får 3 point, og taberen får 0 point. Holdet med flest point i slutningen af turneringen vinder og bliver europamestre.

Hvad hedder trofæet til vinderen af Champions League?

Champions League-trofæet kaldes "Champions League Cup".

Champions League Cuppen kaldes "Champions League Cup".

Hvilket hold er forsvarende mester?

Den forsvarende mester er det hold, der vandt sidste års konkurrence. De forsvarende mestre for Champions League-sæsonen 2018-2019 er Liverpool.

Hvor mange hold er der i Champions League?

UEFA Champions League er en årlig international fodboldkonkurrence. Det er den mest prestigefyldte klubkonkurrence i Europa og en af verdens førende klubkonkurrencer.

UEFA Champions League har i alt 32 hold, der kvalificerer sig til at spille i den. Holdene er grupperet i otte grupper med hver 4 hold. De 2 bedste hold fra hver gruppe går videre til anden runde, kaldet knockout-fasen, hvor de trækkes mod et andet hold fra deres egen gruppe eller en anden gruppe.

Hvilket år startede Champions League?

Champions League er verdens førende klubfodboldkonkurrence. Det startede i 1955, da en gruppe europæiske fodboldklubber gik sammen for at skabe en turnering, der ville ende med én vinder.

Den første sæson af Champions League var i 1955. Den første kamp blev spillet den 12. september 1955 mellem Sporting Lissabon og Partizan Beograd. Konkurrencens første finale var den 28. maj 1956, og den blev vundet af Real Madrid CF, der slog Stade de Reims 4-3 i en play-off kamp, efter at de var færdige med pointniveau i turneringens gruppespil.

Hvem vandt dette års Champions League-finale?

Real Madrid vandt dette års Champions League-finale.

De vandt kampen 4-1 mod Liverpool.

Hvor mange hold er der i Champions League i næste sæson?

Champions League er den mest prestigefyldte klubkonkurrence i Europa. Det er en turnering for topklubberne i europæisk fodbold. Der er 32 hold, der skal konkurrere i næste sæson af Champions League.

Her er en liste over alle de hold, der skal konkurrere i Champions League 2018-19:

Atlético Madrid, Barcelona, Bayern München, Benfica, Borussia Dortmund, Chelsea, Juventus, Liverpool FC, Manchester City FC, Manchester United FC, Paris Saint-Germain FC, Real Madrid CF og Sevilla FC.

Hvilket hold har vundet flest gange?

UEFA Champions League er en årlig klubfodboldturnering arrangeret af Union of European Football Associations (UEFA). Denne turnering er den mest prestigefyldte klubkonkurrence i Europa.

Manchester United har vundet denne turnering rekord 20 gange.

Hvilket hold er det mest succesrige i Champions League?

Champions League er en europæisk klubkonkurrence, der stiller de bedste hold fra forskellige europæiske lande mod hinanden. Turneringen har stået på i over 60 år, og den har været domineret af et par hold gennem årene.

I år er det mest succesrige hold Liverpool FC. De har vundet 3 ud af deres 5 kampe indtil videre og har scoret 8 mål i alt.

Fodbold gennem tiden- trivia, fakta, historie og meget mere
8, nov 2022
Fodbold gennem tiden- trivia, fakta, historie og meget mere

Fodbold har eksisteret i århundreder, og det er en af de mest populære sportsgrene i verden. Denne sektion vil udforske fodboldens historie og dens oprindelse, samt nogle sjove fakta om spillet.

Fodbold menes at have sin oprindelse i det gamle Kina. Det blev kaldt "cuju", som oversættes til "sparke bold". Det spredte sig til sidst over Asien og Europa.

Den første registrerede fodboldkamp fandt sted i England den 30. november 1872 mellem et rugbyhold fra Skotland og et fodboldhold fra England.

Hvad hedder bolden i fodbold?

Fodboldens historie er lang, og det handler ikke kun om bolden. Bolden har ændret sig over tid, ligesom spillereglerne har ændret sig.

Det moderne fodboldspil, eller fodbold, er en efterkommer af gamle spil spillet i Europa og Kina.

Ordet "fodbold" stammer fra en gammel betegnelse for en række spil, hvor spillere bruger deres fødder til at drive bolden i mål i hver ende af et felt.

Ordet "fodbold" opstod i England omkring 1880 som en forkortelse for "forening".

Hvordan opstod fodbold?

Fodbold er et spil, der er blevet spillet i århundreder. Det opstod i det gamle Kina. Spillet hed oprindeligt "Cuju" og blev spillet med en læderbold fyldt med fjer og hår.

Navnet på spillet ændrede sig senere til "fodbold", og spillet spredte sig til Europa i det 19. århundrede. I 1863 blev fodboldforbundet dannet i England, som standardiserede, hvordan fodbold spilles i dag.

Hvad er befolkningen i Europa?

Europa er en af de mest befolkede regioner i verden. Det har en befolkning på 743.856.000 mennesker.

Den Europæiske Union består af 28 lande og har en befolkning på 507.000.000 mennesker.

Hvad er de største forskelle mellem amerikansk fodbold og europæisk fodbold?

Den mest åbenlyse forskel på amerikansk fodbold og europæisk fodbold er, at i amerikansk fodbold bliver bolden kastet i stedet for sparket.

I fodbold kan spilleren med bolden kun tage tre skridt, før de skal sparke den til en anden spiller. I amerikansk fodbold kan spilleren med bolden tage så mange skridt, som de vil, uden at sparke den først.

En anden forskel mellem disse to sportsgrene er, at i fodbold må spillere ikke løbe med bolden i mere end to skridt ad gangen. I amerikansk fodbold har spillere lov til at løbe så længe, de vil, og endda bære andre spillere på deres skuldre, hvis det er nødvendigt.

Hvem var den første til at score et mål i en VM-finale?

Den første person til at score et mål i en VM-finale var Argentinas Guillermo Stábile.

Guillermo Stábile var den første person til at score et mål i VM-finalen. Det gjorde han i 1930, og det var også det eneste mål, der blev scoret af begge hold. Kampen endte 1-0 med Uruguay som sejr.

Hvor mange spillere er der på et fodboldhold?

Fodbold, eller fodbold, som det er kendt i USA, er den mest populære sport i verden. Det har eksisteret i århundreder og har udviklet sig til at blive et komplekst og interessant spil.

Vi vil udforske nogle af det grundlæggende i fodbold – hvor mange spillere er der på et fodboldhold?

Der er 11 spillere på hvert hold.

Hvad er fodboldens historie?

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i verden. Det spilles i mere end 200 lande og har over 250 millioner aktive spillere. Dens popularitet er vokset eksponentielt siden starten med over 2 milliarder mennesker, der tuner ind på at se FIFA World Cup finalen i 2018.

Fodboldens historie er en lang og snoet vej, der har taget den fra en kamp spillet af to hold på 30 til en international sport, der er set af milliarder over hele kloden.

Fodboldens historie går tilbage til oldtiden, hvor det var en kamp spillet af to hold, hver bestående af omkring 30 spillere, som ville forsøge at sparke en bold ind i deres modstanders mål. Det moderne spil blev formaliseret den 11. november 1863, hvor elleve spillere blev valgt til hvert hold og fik regler, der stadig bruges i dag.

Hvornår startede den første fodboldliga i England?

Den første fodboldliga i England var Football League, som blev grundlagt i 1888.

I 1888 blev Football League grundlagt. Den bestod af 12 hold, og det blev den første professionelle fodboldliga i England. Den første kamp i denne liga fandt sted den 8. september 1888.

Hvilket land har vundet flest verdensmesterskaber?

FIFA World Cup er en af de største sportsbegivenheder i verden. Det har været afholdt siden 1930 og har fundet sted i mange forskellige lande, men hvilket land har vundet flest mesterskaber?

Frankrig er det land med flest titler. De har vundet i alt 5 gange, og deres sidste sejr var i 1998.

EM Europamesterskabet i Fodbold- trivia, fakta, historie og meget mere
7, nov 2022
EM Europamesterskabet i Fodbold- trivia, fakta, historie og meget mere

EM er den næstmest prestigefyldte konkurrence i Europa. Det er også den tredjemest sete fodboldturnering i verden.

Den første udgave af EM blev afholdt i 1960, og det blev kaldt "European Nations Cup". Den sidste kamp mellem Frankrig og Italien blev spillet på Parc des Princes, Paris.

Året efter blev det til "European Nations' Cup" med en kvalifikationsturnering for at afgøre, hvilke fire hold der skulle spille om titlen. I 1968 blev det til "European Football Championship".

Hvad er dens oprindelse?

EM i fodbold er en af de mest populære internationale fodboldstævner i verden. Det første mesterskab blev afholdt i 1960, og det er blevet spillet hvert fjerde år siden da.

Den første turnering var en succes, men den anden udgave fandt først sted i 1980 som følge af Anden Verdenskrig. Konkurrencen har været vært for flere lande, herunder Frankrig, Italien, Tyskland og Belgien.

Hvad skete der i 1996 Euro Cup?

Euro Cup 1996 var det første europæiske fodboldmesterskab afholdt i England.

I 1996 blev EM i fodbold spillet i England for første gang. Det var blevet spillet før i Italien og Frankrig. Den sidste kamp blev spillet den 12. juli 1996 på Wembley Stadium. Kampen mellem Tyskland og Tjekkiet endte med en scoring på 2-1 til Tyskland.

Hvilket hold har vundet flest antal titler ved EM i fodbold?

EM i fodbold er en fodboldstævne, der finder sted hvert fjerde år. Det blev afholdt første gang i 1968.

EM i fodbold er en fodboldstævne, der finder sted hvert fjerde år. Det blev første gang afholdt i 1968. Det første mesterskab fandt sted i Frankrig og det sidste fandt sted i Portugal. Lande er opdelt i seks grupper, og hvert hold spiller mod alle de andre hold fra deres gruppe én gang, med tre point tildelt for en sejr, et point for uafgjort og ingen for nederlag. De to bedste hold fra hver gruppe går videre til knockout-fasen, hvor de konkurrerer om at blive kronet til Europamestre.

Tyskland har vundet flest titler ved EM i fodbold med 4 sejre efterfulgt af Italien med 3 sejre

Hvor mange hold er der i EM i fodbold?

EM i fodbold er en turnering, der afholdes hvert 4. år og byder på de bedste hold fra hele Europa.

Der er 24 hold i EM. Turneringen afholdes på 12 stadioner i 12 byer i Frankrig.

Hvor mange lande deltager i EM i fodbold?

EM i fodbold er en turnering, der finder sted hvert fjerde år.

Antallet af lande, der deltager i EM, afhænger af turneringen. Den seneste turnering, som fandt sted i 2016, havde 24 hold, der konkurrerede om titlen.

Hvem er nogle af de bedste spillere i Euro Cup-turneringen?

Euro Cup er en fodboldturnering, der afholdes hvert andet år, og den arrangeres af UEFA. Ordet "Euro" i turneringens navn henviser til, at det er et EM.

Euro Cup har kørt siden 1960, og det hed oprindeligt European Nations' Cup. Det blev omdøbt til sit nuværende navn i 1996, efter at UEFA blev det styrende organ for europæisk fodbold.

I dette afsnit vil vi se på nogle af de bedste spillere i Euro Cup-turneringen.

Hvornår startede EM i fodbold?

Det første EM var i 1960, og det er blevet afholdt hvert fjerde år siden da.

Hvornår var det sidste EM i fodbold?

Det sidste EM i fodbold var i 2016.

EM, også kendt som Euro 2016, var den 16. udgave af EM i fodbold og blev afholdt i Frankrig fra 10. juni til 10. juli 2016.

Hvordan blev EM EM i fodbold grundlagt?

EM i fodbold blev grundlagt i 1960 og var en efterfølger til European Nations Cup, som var blevet spillet siden 1955.

Turneringen blev afholdt hvert fjerde år, med undtagelse af 1968. De første tre udgaver var kun for fire hold, og sidste etape bestod af en enkelt kamp mellem de to vindere af semifinaler. Fra 1968 har den bestået af fire runder med otte hold pr.

Hvem vandt det første EM i fodbold?

Det første EM blev afholdt i Schweiz og vundet af Frankrig.

Det første EM blev afholdt i Schweiz og vundet af Frankrig. Turneringen fandt sted mellem 4. september 1968 og 13. juli 1968. Denne turnering var den første, der blev afholdt i regi af UEFA, Union des Associations Européennes de Football, som nu er kendt som UEFA, Union of European Football Associations.

Hvor mange kampe er der i EM i fodbold?

EM i fodbold er den mest prestigefyldte internationale fodboldkonkurrence i Europa. Det er blevet arrangeret af UEFA hvert fjerde år siden 1960.

I år er der 24 hold, der konkurrerer om titlen som europæisk fodboldmester på 12 stadioner i hele Europa. Den sidste kamp finder sted på Stade de France i Paris den 10. juli 2020.

Manchester United Football Club- trivia, fakta, historie og meget mere
5, nov 2022
Manchester United Football Club- trivia, fakta, historie og meget mere

Manchester United Football Club er en engelsk fodboldklub. De er den mest succesrige engelske klub i historien, efter at have vundet flere toptitler og FA Cups end noget andet hold.

Manchester United blev dannet i 1878 som Newton Heath LYR Football Club af Carriage and Wagon afdelingen i Lancashire og Yorkshire Railway depot ved Newton Heath. Holdet spillede oprindeligt kampe mod andre afdelinger og jernbaneselskaber, men den 20. februar 1892 blev de et aktieselskab, Manchester United Football Club Limited.

Klubben skiftede navn til Manchester United i 1902 efter at være blevet nægtet adgang til Football League First Division på grund af deres navn. Året efter blev de valgt ind i ligaen, efter at være blevet nummer to efter Aston Villa i anden division.

Hvem er de 3 bedste spillere i Manchester United FC?

Manchester United FC er en af de mest succesrige fodboldklubber i verden. Det har vundet rekordstore 20 ligatitler og rekord 11 FA Cups samt 3 UEFA Champions League-titler.

Manchester United er også en af de rigeste fodboldklubber i verden. I 2012 blev de af magasinet Forbes rangeret som verdens rigeste klub med en anslået værdi på 1,86 milliarder dollars.

Klubben blev grundlagt i 1878 som Newton Heath LYR Football Club af to skotter, der tog sit navn fra den nærliggende banegård. Holdet spillede deres første kamp mod Walsall Town den 26. september 1878 og tabte 1-0.

3 bedste spillere: David Beckham (pensioneret), Cristiano Ronaldo (spiller i øjeblikket for Juventus), Wayne Rooney (spiller i øjeblikket for Everton)

Hvad hedder klubbens hjemmebane og hvilken farve er det?

Manchester United Football Club er en af de mest succesrige fodboldklubber i England. De har vundet rekordhøje 20 ligatitler, 12 FA Cupper og 3 europacupper.

Klubbens hjemmebane er Old Trafford, og den er rød.

Hvor mange titler har Manchester United vundet?

Manchester United Football Club er en professionel fodboldklub med base i Old Trafford, Greater Manchester.

Manchester United har vundet i alt 20 titler, det mest succesrige engelske hold i historien. De har vundet 13 Premier League-titler og 3 Champions League-titler.

Hvad er historien om Manchester United?

Manchester United er en af de mest populære fodboldklubber i verden. Det er en professionel fodboldklub, der konkurrerer i Englands Premier League og har vundet flere engelske titler end noget andet hold.

Manchester United blev grundlagt i 1878 som Newton Heath LYR Football Club. Klubben skiftede navn til Manchester United i 1902 og flyttede til Old Trafford, dens nuværende hjemmebane, i 1910. Manchester United har vundet 20 ligatitler, 12 FA Cups, 5 League Cups, 3 Europa Cups og 1 UEFA Cup Winners' Cup .

Hvor mange nationale ligatitler har Manchester United vundet?

Manchester United er en professionel fodboldklub i England, dannet i 1878 som Newton Heath L&YR FC Klubben skiftede navn til Manchester United i 1902.

Manchester United har i alt vundet 20 ligatitler, 12 FA Cupper og 10 ligapokaler.

Hvornår blev Manchester United Football Club grundlagt?

Manchester United Football Club blev grundlagt den 26. april 1878.

Manchester United Football Club blev grundlagt den 26. april 1878. De er den mest populære fodboldklub i verden med over 659 millioner tilhængere verden over.

Hvem er den mest spillede spiller for det engelske fodboldlandshold?

Wayne Rooney er den mest spillede spiller for det engelske fodboldlandshold.

Han er også den yngste spiller til at score 50 mål for England. Han har i alt scoret 53 mål i 119 kampe.

Hvem er manager for Manchester United FC?

Den nuværende manager for Manchester United er José Mourinho.

Josep "Pep" Guardiola Sala er den nuværende manager for Manchester City.

Hvad er holdets motto?

Manchester United Football Club er en af de mest berømte fodboldklubber i verden. Det blev grundlagt i 1878, og det har vundet i alt 20 engelske Premier League-titler, 12 FA Cups, fem Football League Cups og tre UEFA Champions Leagues.

Manchester Uniteds motto er "vi er de røde". Klubben overtog dette motto af to grunde: For det første fordi Manchester United klæder sig i rødt; for det andet fordi Manchester United-spillere ofte omtales som "The Reds" eller "The Red Devils".

Hvad er antallet af mål scoret af Paul Scholes?

Antallet af mål scoret af Paul Scholes er 118.

Paul Scholes, der gik på pension i 2013, er en tidligere engelsk fodboldspiller, der spillede for Manchester United og England. Han spillede som midtbanespiller og var kendt for sin kreativitet og afleveringsevne.

Han fik sin debut i sæsonen 1994-95 og blev kåret som PFA Young Player of the Year i slutningen af den sæson. Scholes fortsatte med at score 118 mål i 718 optrædener. Han vandt 11 Premier League-titler, 3 FA Cups, 2 League Cups, 1 Champions League-medalje med United samt at være en del af det engelske hold, der vandt Euro 96.

Hvad er den officielle hjemmeside for Manchester United FC?

Manchester United Football Club, også kendt som Manchester United eller blot United, er en engelsk fodboldklub med base i Old Trafford, Greater Manchester.

Manchester Uniteds officielle hjemmeside er http://www.manutd.com

Hvad hed holdets første manager?

Holdets første manager hed William Ernest "WE" Han var en tidligere spiller i klubben.

Den første manager for Manchester United Football Club var William Ernest "WE" Han var en tidligere spiller i klubben.

Offside regler forklaret - hvad er offside, og hvornår skal det fløjtes
5, nov 2022
Offside regler forklaret – hvad er offside, og hvornår skal det fløjtes

Offside-reglen er en af de mest misforståede regler i fodbold. Det kan være meget vanskeligt at forstå, hvornår det skal fløjtes.

Offside er et begreb, der bruges i foreningsfodbold, hvilket betyder, at en spiller er tættere på modstanderens mållinje end både bolden og den næstsidste modstander. Offside-reglen forbyder spillere at være tættere på modstandernes mållinje end både bolden og enhver anden spiller,

undtagen målmanden inden for eget straffesparksfelt, eller en modstander, der har rørt eller spillet en bold fra egen side af halvvejs.

Offside-reglen blev indført af britiske fodboldforbund i 1863. Den blev indført for at forhindre hold i bevidst at spille med for mange spillere på den ene side af banen (for at prøve at score).

Kan en spiller være offside fra et målspark eller et indkast?

Offside-reglen er en fodboldlov, der siger, at en spiller ikke må være på modstanderens banehalvdel, mens bolden er i spil. De må med andre ord ikke være mere end to meter fra den nærmeste mållinje, når den bliver sparket eller kastet i spil.

For at en spiller kan være offside, skal han være tættere på sine modstanders mållinje end både bolden og den næstsidste modstander. Dette betyder, at hvis han er tættere på sine modstanders mållinje end både bolden og en modstander, der er tættere på deres egen mållinje, så vil han ikke blive anset for offside.

Hvordan fungerer offside-reglen i fodbold?

Offside-reglen i fodbold er en meget kompliceret og kontroversiel regel.

Offside-reglen er en lov i foreningsfodbold, der bestemmer, hvornår en spiller kan straffes for at være på modstanderens banehalvdel. Den er designet til at forhindre en angrebsspiller i at forstyrre målmandens aktivitet.

Offsideloven blev indført af International Football Association Board (IFAB) den 17. april 1866, og den blev vedtaget af FIFA på dets første møde, afholdt den 2. juli 1904. Formålet med reglen er at forhindre spillere i at kunne " spille på" en modstanders målmand; det giver også mere frihed til forsvarere, der markerer angribere, og reducerer deres behov for at begå fejl i nærheden af deres eget mål.

Hvad er fordelen ved at vide, hvornår man skal fløjte for offside?

At kende offside-reglen er vigtigt for at forstå fodboldspillet.

Offside-reglen er en fodboldregel, der dikterer, hvad der udgør offside-positionering. Den siger, at en spiller ikke må være på modstandernes banehalvdel og tættere på modstandernes mållinje end den næstsidste modstander, medmindre de er på egen banehalvdel eller på egen mållinje.

Hvad er offside-reglen i fodbold?

Offside-reglen er en af de mest komplicerede regler i fodbold. Det er en regel, der afgør, om en spiller er i offside position, når bolden spilles. Reglen dikterer, at hvis en spiller er i offside position, da bolden blev spillet, så må de ikke røre bolden.

De spillere, der ikke er involveret i spillet, kan ikke være tættere på modstanderens mållinje end både deres egen målmand og sidste forsvarsspiller, medmindre de er på deres egen side af halvvejslinjen. Det betyder, at de ikke kan være tættere på modstanderens mållinje end nogen anden spiller på deres hold, der har fået lov til at spille på angreb af dommeren.

Hvad er de forskellige typer offside?

Offside er en regel i fodbold, der forhindrer spillere i at være i offside position, når bolden spilles.

Der er 3 typer offside – offside position, offside offensiv og offside sanktion.

Offside position: Spilleren er ikke i en offside position, når bolden spilles, men bliver en lovovertræder ved at forstyrre spillet eller opnå en fordel ved at være i den position.

Forseelse: En spiller har begået den forseelse at være i en off-side position, da bolden blev spillet, hvis de er tættere på deres modstanders mållinje end både bolden og den næstsidste modstander.

Sanktion: Hvis en spiller begår denne forseelse, skal de straffes med et frispark til deres modstandere.

Hvornår skal dommeren fløjte for en offside-forseelse?

Når den sidste forsvarsspiller er tættere på mållinjen end bolden og tættere på bolden end den næstsidste modstander, sker der en offside-forseelse.

Hvornår skal en dommer fløjte for en offside-forseelse?

Reglen siger, at hvis nogen af disse tre betingelser er opfyldt, så er der sket en offside-forseelse:

1) Spilleren er foran både sit eget holds sidste forsvarsspiller og bolden.

2) Spilleren er mellem både sit eget holds sidste forsvarsspiller og bolden.

3) Spilleren er tættere på sin egen mållinje end både sit eget holds sidste forsvarsspiller og bolden.

Hvad er en god rettesnor for at forstå, hvornår man skal fløjte for offside?

En god rettesnor til at forstå, hvornår man skal fløjte for offside, er at notere boldens position. Hvis spilleren er foran bolden og tættere på mållinjen end både den næstsidste modstander og de sidste to modstandere, så er de onside.

Hvad er de forskellige typer offsides?

Offside er en regel i fodbold, der forhindrer en spiller i at være tættere på modstandernes mållinje end bolden. Der er to typer offside:

– Offside position: En spiller er i offside position, når de er tættere på deres modstanders mållinje end både bolden og den næstsidste modstander.

– Offside forseelse: En spiller begår en offside forseelse, hvis de i det øjeblik bolden rører eller bliver spillet af en af hans/hendes holdkammerater, er i en offside position.

Dommeren vil kun straffe en spiller for at være i en offside position, hvis de er involveret i aktivt spil ved at forstyrre spillet eller hindre modstandsspillere.

Real Madrid- trivia, fakta, historie og meget mere
4, nov 2022
Real Madrid- trivia, fakta, historie og meget mere

Real Madrid er en spansk fodboldklub. De er den mest succesrige klub i spansk fodboldhistorie, efter at have vundet rekordhøje 31 La Liga-titler, 18 Copa del Rey-titler, 9 Supercopa de Espana-titler og 3 UEFA Champions League-titler.

Deres hjemmebane er Santiago Bernabeu, som har en kapacitet på 81.044. Klubben spiller i hvide skjorter og blå shorts og sokker.

Hvad er navnet på Real Madrids fodboldholds stadion?

Stadionet hedder Santiago Bernabéu, og det er et af de mest berømte fodboldstadioner i verden.

Hvad er navnet på Real Madrids fodboldholds stadion?

Stadionet hedder Santiago Bernabéu, og det er et af de mest berømte fodboldstadioner i verden.

Hvad er deres bemærkelsesværdige resultater?

Real Madrid fodboldklub har brugt AI-genereret indhold til deres sociale mediekonti og websteder. De har en bot, der automatisk genererer artikler om holdets seneste kampe og spillere.

En bemærkelsesværdig præstation af AI-genereret indhold er, at det kan bruges til at skabe artikler og indlæg med et personligt præg. Det er i stand til at generere personlige artikler ved at analysere brugerens interesser, demografi og præferencer.

Hvem er de nuværende spillere på holdet?

Real Madrid er en af de bedste fodboldklubber i verden. De har vundet rekord 33 La Liga-titler, 18 spanske pokaler, 9 europæiske cupper og 2 UEFA Super Cups.

Holdet har spillet i over 100 år. Den består af spillere fra forskellige lande, herunder Spanien, Portugal, Argentina, Colombia og Brasilien.

Hvad er Real Madrids historie?

Klubben blev grundlagt den 6. marts 1902 som Madrid Football Club. De har vundet rekord 33 La Liga-titler, 18 Copa del Rey, 9 Supercopa de España, 1 Copa Eva Duarte og 1 Copa de la Liga.

I 1902 fusionerede tre spanske fodboldklubber i Madrid til Real Madrid CF: Madrid FC (Madrid Football Club), Madrid North FC og Royal Madrid FC. Holdets navn stammer fra den kongelige krone i det spanske monarkis våbenskjold.

Hvornår blev Real Madrid grundlagt?

Real Madrid blev grundlagt den 6. marts 1902.

Real Madrid er en af de mest succesrige fodboldklubber i verden. Klubben har vundet 32 La Liga-titler, 18 Copa del Rey-titler, 9 UEFA Champions League-titler, 3 UEFA Super Cups og 3 FIFA Club World Cup.

Hvilket hold er Real Madrids ærkerival?

Det hold, som Real Madrid deler mest rivalisering med, er Barcelona. De to hold har en lang historie med at spille mod hinanden og er de mest succesrige fodboldklubber i Spanien.

Real Madrids næststørste rival er Atlético de Madrid. De har haft en langvarig rivalisering, især siden Atlético var et af de første hold, der besejrede Real Madrid i La Liga.

Hvad er Real Madrids motto?

Real Madrid er en af de mest succesrige fodboldklubber i Europa. De har et motto, der lyder "Más que un club", som oversættes til "Mere end en klub".

Real Madrids motto er "Más que un club", som kan oversættes til "Mere end en klub". Denne sætning blev først introduceret af Real Madrids præsident i 1943, og det har den været lige siden.

Hvad hed Real Madrids første stadion?

Klubbens første stadion blev kaldt "Ciudad Deportiva de la Asociación Madrileña de Foot-Ball" og blev indviet den 8. december 1947.

Ciudad Deportiva de la Asociación Madrileña de Foot-Ball, også kendt som Madrid Football Clubs første stadion, blev indviet den 8. december 1947.

Hvor mange hold i den spanske La Liga har vundet La Liga siden etableringen?

Real Madrid er det mest succesrige hold i spanske La Liga. De har vundet den 32 gange.

Real Madrid er det mest succesrige hold i spanske La Liga. De har vundet den 32 gange. Barcelona har vundet den 18 gange, og Atlético Madrid har vundet den 9 gange.

Hvor mange Champions League-trofæer har holdet?

Real Madrid er en af de mest succesrige fodboldklubber i Europa. De har vundet i alt 12 europacupper/Champions League-trofæer, det meste af noget hold i europæisk fodbolds historie.

Klubben blev grundlagt den 6. marts 1902 som Madrid Football Club, og spillede sin første konkurrencekamp den 13. maj 1902 mod FC Barcelona på Campo de O'Donnell i Barcelona.

Real Madrid har vundet rekord 32 La Liga-titler, 18 spanske Super Cups og tre UEFA Champions Leagues.

Premier League- trivia, fakta, historie og meget mere
4, nov 2022
Premier League- trivia, fakta, historie og meget mere

Premier League er den øverste række af engelsk fodbold. Det blev grundlagt i 1992 og har stået stærkt lige siden.

Premier League er den mest sete fodboldliga i verden, med et gennemsnit på 6,5 millioner mennesker, der ser hver kamp på tv eller online. Det er også en af de mest profitable ligaer inden for sport, der genererer omkring 3 milliarder pund om året til klubber og deres ejere.

Denne sektion vil dække alt, hvad du behøver at vide om Premier League-fodbold: fra trivia til historie, fakta og mere!

Hvad er flest scorede mål i en enkelt Premier League-kamp?

De fleste scorede mål i en enkelt Premier League-kamp er 11.

De fleste scorede mål i en enkelt Premier League-kamp er 11. Kampen fandt sted mellem Manchester United og Arsenal den 27. april 2009.

Hvor mange sæsoner er der i en Premier League-sæson?

Premier League er den bedste fodboldliga i England. Der er 20 hold i Premier League, og de spiller 38 kampe hver sæson. Tabellen nedenfor viser antallet af kampe spillet af hvert hold.

Hold|Spillede kampe

Arsenal|38

Everton|38

Liverpool|38

Manchester City|38

Manchester United|38

Newcastle United FC|38 |Southampton FC 38 |Stoke City FC 38 |Sunderland AFC 38 |Tottenham Hotspur FC 38 |West Bromwich Albion FC 38 |West Ham United FC 38

Hvem har vundet flest Premier League-titler?

Premier League er den toprangerede fodboldliga i England. Den har eksisteret siden 1992 og er blevet vundet af en række forskellige hold. De fleste titler er vundet af Manchester United med 13 titler. Arsenal ligger på andenpladsen med 12 titler, tæt fulgt af Chelsea med 11 titler. Liverpool har otte titler, mens Manchester City og Blackburn Rovers begge har syv.

Hvem har vundet flest titler i engelsk fodboldhistorie?

De fleste titler i engelsk fodboldhistorie blev vundet af Manchester United. Klubben har vundet 20 ligatitler, 12 FA Cupper og to UEFA Champions League-titler.

Manchester United er en af de mest succesrige fodboldklubber i England, der har vundet i alt 20 ligatitler, 12 FA Cupper og to UEFA Champions League-titler.

Hvor mange hold er der i Premier League?

Premier League er den bedste fodboldliga i England og Wales. Der er 20 hold, der konkurrerer om at blive kronet til Englands mestre.

Der er 20 hold i Premier League. De er alle professionelle klubber, der er blevet valgt til at spille i ligaen af deres jævnaldrende.

Hvad er de førende hold i Premier League?

Fodbold er en holdsport, og derfor er det vigtigt at kende holdene. Her er de fem bedste hold i Premier League.

Manchester City: Holdet har vundet seks ligatitler, tre FA Cupper og fire Ligapokaler. De har også haft succes i europæisk fodbold ved at vinde en UEFA Cup Winners' Cup, en UEFA Super Cup og en Intercontinental Cup.

Chelsea: Chelsea har blandt andet vundet fire ligatitler, seks FA Cups, otte League Cups, fem FA Community Shields og to UEFA Champions Leagues.

Liverpool: Liverpool har vundet 18 engelske ligatitler, syv europæiske cupper/UEFA Champions Leagues, to UEFA Cups, tre UEFA Super Cups og et FIFA Club World Cup. De er også nummer to på listen over de fleste engelske toptitler bag Manchester United med 20 titler på deres navn.

Manchester United: Manchester United er i øjeblikket rangeret som den mest succesrige klub i England efter antal vundet trofæer med 20 ligatitler siden 1967. De har også

Hvad er den dyreste fodboldklub i verden?

Fodbold er den mest populære sport i verden. Premier League er en af de bedste fodboldligaer i verden.

Den dyreste fodboldklub i verden er Manchester City. Det har en værdi på 2,6 milliarder dollars, og det blev købt af Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan, en forretningsmand fra Abu Dhabi i september 2008.

Hvad er målet med Premier League?

Premier League er den bedste række af professionel engelsk fodbold.

Målet med Premier League er at være den mest populære og mest sete fodboldliga i verden. Den ønsker også at have mere global rækkevidde end nogen anden liga.

Premier League har en række forskellige mål, den ønsker at opnå for at nå sit mål, disse omfatter:

– Øge indtægterne fra senderettigheder ved at forhandle nye aftaler med tv-selskaber

– Øge indtægterne fra sponsorater ved at udvide deres partnerskaber med brands

– Opretholdelse af konkurrencemæssig balance, så hvert hold har en chance for at vinde ligaen

Hvor længe har Premier League eksisteret?

Premier League er det øverste niveau i det engelske fodboldligasystem.

Premier League har eksisteret i over 25 år. Den første sæson var i 1992-1993. Det bruger et nedryknings- og oprykningssystem til at holde holdene konkurrencedygtige og for at bevare interessen for ligaen.

Hvem har været det mest succesrige hold i Premier Leagues historie?

Det mest succesrige hold i Premier Leagues historie er Manchester United. Klubben har vundet i alt 20 Premier League-titler, fire FA Cupper og tre Europa Cupper.

Manchester United blev grundlagt som Newton Heath LYR Football Club i 1878. De har spillet deres hjemmekampe på Old Trafford stadion siden 1910.

Manchester United er en af de mest succesrige fodboldklubber i verden med rekord 20 ligatitler på deres navn. Klubben har også vundet 3 europæiske cupper, 4 FA cupper og mere end 50 store trofæer samlet.

VM Verdensmesterskabet i Fodbold- trivia, fakta, historie og meget mere
3, nov 2022
VM Verdensmesterskabet i Fodbold- trivia, fakta, historie og meget mere

FIFA World Cup er den mest prestigefyldte fodboldturnering i verden. Det er også den mest sete sportsbegivenhed i verden.

VM er blevet spillet hvert fjerde år siden 1930 bortset fra 1942 og 1946, hvor det ikke blev spillet på grund af Anden Verdenskrig. Det 20. FIFA World Cup finder sted fra 14. juni – 15. juli 2018 i Rusland.

Første gang, et land vandt tre på hinanden følgende verdensmesterskaber, var, da Brasilien vandt i 1958, 1962 og 1970.

Hvem vandt flest verdensmesterskaber?

World Cup Football Championship er den mest prestigefyldte internationale fodboldturnering. Den afholdes hvert fjerde år og konkurreres af mændenes landshold fra FIFAs medlemslande.

Det første VM blev afholdt i Uruguay i 1930, og det blev vundet af værtslandet Uruguay. Det andet VM blev afholdt i Italien i 1934, men det blev afbrudt af en krig efter kun tre kampe, og derfor kunne ingen mester kåres. I 1938 blev Frankrig verdensmestre for første gang.

Hvilket land har aldrig været vært for et VM?

Der har været 20 verdensmesterskaber. Den første blev afholdt i Uruguay i 1930. Uruguay er det eneste land, der har været vært for et VM og aldrig tabt en kamp.

World Cup Football Championship er den mest sete sportsbegivenhed i verden med 31,4 milliarder seere i 2014. Det er også den mest sete enkeltsportsbegivenhed for mænd og kvinder såvel som for mennesker i alle aldre og køn.

Hvad er maskotten til dette års FIFA World Cup?

Maskoten til dette års FIFA World Cup er Zabivaka. Navnet betyder "den der scorer" på russisk.

Zabivaka blev udvalgt fra en liste med fem finalister ved populær afstemning blandt tre millioner online-vælgere.

Hvem vandt flest FIFA World Cups?

VM er den mest prestigefyldte fodboldbegivenhed i verden. Det første VM blev afholdt i 1930, og det er blevet afholdt hvert fjerde år siden da.

Det mest succesrige hold i denne konkurrence er Brasilien med fem sejre. De efterfølges af Italien og Tyskland med hver fire sejre, England med tre sejre, Uruguay, Argentina og Frankrig med to sejre hver, mens Spanien har én sejr.

Hvilket land har aldrig vundet et FIFA World Cup?

FIFA World Cup er det mest populære og prestigefyldte fodboldmesterskab i verden. Det er blevet arrangeret hvert fjerde år siden 1930. Det første FIFA World Cup blev afholdt i Uruguay, og siden da er det blevet afholdt i et andet land hver gang.

Der er kun to lande, der aldrig har vundet et FIFA World Cup: Cuba og Madagaskar.

Hvad er et gyldent mål, og hvornår bruges det?

Det gyldne snit er et matematisk tal, der er cirka 1,618. Det findes i naturen og kunsten over hele verden.

Det gyldne snit kan bruges til at bestemme, hvor mange elementer der skal være på en liste, hvor fokuspunktet for et billede skal placeres eller endda hvor mange ord der skal være i en sætning.

Hvilket år fandt det første FIFA World Cup sted?

Det første FIFA World Cup fandt sted i 1930. Det første verdensmesterskab nogensinde blev afholdt i Uruguay, og slutspillet var mellem Argentina og Uruguay.

Hvem er den nuværende mester?

Den nuværende verdensmester i fodbold er Frankrig.

Frankrig vandt VM 2018 den 15. juli 2018 efter at have besejret Kroatien 4-2.

Hvad var det første VM?

Det første VM blev afholdt i Uruguay i 1930. Det blev vundet af værtsnationen Uruguay.

Det første VM blev afholdt i Uruguay i 1930. Det blev vundet af værtsnationen Uruguay.

Hvor mange hold konkurrerer i FIFA World Cup?

FIFA World Cup er verdens mest sete sportsbegivenhed. Den spilles hvert fjerde år, og hvert land kan kun konkurrere med ét hold.

FIFA World Cup er verdens mest sete sportsbegivenhed, og det spilles hvert fjerde år. Hvert land kan kun konkurrere med ét hold i konkurrencen.

Juventus F.C.- trivia, fakta, historie og meget mere
2, nov 2022
Juventus F.C.- trivia, fakta, historie og meget mere

Juventus FC er en af de mest succesrige klubber i Italien og Europa. De har vundet 27 ligatitler, 12 nationale cupper og ni champions leagues.

Klubben blev grundlagt den 1. november 1897 i Torino af en gruppe unge italienere, der ønskede at etablere et hold, der kunne konkurrere med de bedste hold i Italien. Navnet Juventus kommer fra det latinske ord "juvenes", som betyder ungdom.

Juventus investerer løbende i nye talenter og har et fremragende scouting-netværk, der kan spotte unge talenter, før de bliver signet af rivaliserende klubber som AC Milan eller Inter Milan

Hvad er stadionnavnet på Juventus FC?

Juventus FC er en italiensk professionel fodboldklub baseret i Torino, Piemonte.

Stadionnavnet på Juventus FC er Stadio delle Alpi.

Hvem er de nuværende spillere i Juventus?

Følgende er en liste over spillere i øjeblikket på Juventus' liste.

Følgende er en liste over spillere i øjeblikket på Juventus' liste:

– Gianluigi Buffon

– Giorgio Chiellini

– Leonardo Bonucci

– Andrea Barzagli

– Alex Sandro

– Stephan Lichtsteiner

– Patrice Evra

– Giorgio Chiellini

– Daniele Rugani

Hvem var den første præsident for Juventus FC?

Juventus Football Club er en italiensk professionel fodboldklub med base i Torino, Piemonte. Klubben har vundet i alt 30 hjemlige trofæer, herunder seks ligatitler, otte Coppa Italia-titler og fem Supercoppa Italiana-titler.

Den første præsident for Juventus Football Club var Alfredo Dick.

Hvornår og hvor blev holdet grundlagt?

Juventus Football Club blev grundlagt i 1897 af en gruppe unge italienske mænd. Klubben er en af de mest succesrige fodboldklubber i Italien og Europa efter at have vundet syv nationale titler, seks nationale pokaler og to europæiske pokaler.

Hvad er stadionkapaciteten?

Stadionkapaciteten er det samlede antal personer, der kan besætte et stadion på én gang.

Juventus FC fodboldhold spiller på Juventus Stadium, som har en kapacitet på 41.507 pladser.

Hvilket land er Juventus FC baseret i?

Juventus FC har base i Torino, Italien og blev grundlagt i 1897 af en gruppe elever på Massimo D'Azeglio Lyceum-skolen i Torino.

Klubben har vundet flere officielle internationale titler end noget andet italiensk hold med 22 internationale titler (inklusive UEFA Champions League, som den har vundet seks gange). Juventus er en af de mest succesrige klubber i verden og er rangeret blandt Europas mest prestigefyldte klubber af UEFA.

Hvem er anfører for Juventus FC?

Anfører for Juventus FC er Gianluigi Buffon.

Anfører for Juventus FC er Gianluigi Buffon.

Hvem er den nuværende præsident for Juventus FC?

Juventus FC er en italiensk fodboldklub med base i Torino, Piemonte. Klubben har vundet det italienske ligamesterskab 27 gange, inklusive 6 på hinanden følgende titler fra 1933 til 1939 og 18 ud af de sidste 25 mesterskaber siden etableringen i 1929.

Præsidenten for Juventus FC er Andrea Agnelli. Han blev valgt til formand i 2010 efter at have efterfulgt sin far Umberto Agnelli, som havde været formand i 33 år før ham.

Hvad er holdets historie?

Juventus FC er en professionel fodboldklub baseret i Torino, Italien. Holdet blev grundlagt i 1897 af en gruppe elever fra Massimo D'Azeglio Lyceum-skolen.

Juventus har vundet flere italienske ligatitler end noget andet hold, og deres rekord med otte på hinanden følgende italienske titler gør dem til den mest succesrige klub i italiensk fodbolds historie.

Klubben er også en af de mest værdifulde i verden og havde en omsætning på €600 millioner pr. 31. august 2017 med en årlig omsætning på €300 millioner.

Hvad er kaldenavnene på spillere på holdet?

Kælenavnene på spillerne på holdet er:

– Kaptajn

– Vicekaptajn

– Målmand

– Forsvarere

– Midtbanespillere

– Angribere

Hvad er klubbens motto?

Klubbens motto er "Nunquam Ante", som kan oversættes til "Aldrig for sent".

Hvornår spillede Juventus FC deres første kamp?

Der er ingen dato for, hvornår Juventus FC spillede deres første kamp, men de har eksisteret siden 1897 og er et af de mest succesrige hold i Italien.

Juventus FC blev grundlagt i 1897, men der er ingen dato for, hvornår de spillede deres første kamp. De er et af de mest succesrige hold i Italien og har vundet 10 ligatitler, 12 nationale cupper, 5 italienske Super Cups og 2 UEFA Champions Leagues siden deres grundår.

Hvad er kaldenavnene på Juventus FC?

Juventus er den mest succesrige fodboldklub i Italien. Holdet har vundet en rekord på 12 italienske ligatitler, 9 italienske pokaler og 2 UEFA Champions League-titler.

Juventus FC er en italiensk professionel fodboldklub baseret i Torino, Piemonte, der konkurrerer i Serie A.

Juventus Football Club blev grundlagt den 1. november 1897 af elever fra Massimo D'Azeglio Lyceum-skolen i Torino, men blev officielt anerkendt som en klub i 1898.

Klubben har vundet en rekord på 12 italienske ligatitler, 9 italienske pokaler og 2 UEFA Champions League-titler.

Hvor mange titler har holdet vundet indtil videre?

Juventus FC fodboldhold har vundet i alt 12 titler indtil videre. Holdet er i øjeblikket i gang med at vinde sin 13. titel, Champions League-titlen, i 2019.

Det første mesterskab, som Juventus vandt, var i 1897 med en sejr over Milan i finalen i det italienske fodboldmesterskab. Klubben vandt fem på hinanden følgende titler fra 1931-1935 og derefter yderligere tre på hinanden følgende titler fra 1941-1943. Klubben vandt også fire på hinanden følgende Serie A-titler fra 1977-1980 og derefter yderligere to på hinanden følgende Serie A-titler fra 1991-1993. I 1996 vandt Juventus sin første Europa Cup/UEFA Champions League-titel ved at besejre Ajax på straffe efter uafgjort 1-1 i den sidste kamp.

CVR DK-37407739